Υπηρεσίες

01.
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις όλων των ειδών, όπως εγκατάσταση σωληνώσεων, επισκευές, αποχετεύσεις, είδη υγιεινής και βρύσες.

Σε όλες τις παραπάνω εγκαταστάσεις ή επιδιορθώσεις μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις ή σχεδιασμό-μελέτη καθώς συνεργαζόμαστε με γραφεία πολιτικών μηχανικών για να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Σας εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

02.
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Εγκαταστάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων

Εγκαταστάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων σε όλη την Ελλάδα! Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις - συντηρήσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ιδιωτικό τομέα με πολυετή εμπειρία και άριστα αποτέλεσματα.

Ηλιακά συτήματα CELER και NEW LIFE

Τα ηλιακά συστήματα CELER συλλέκτες και μπόϊλερ, κατασκευάζονται στην Ελλάδα σε εργοστάσιο με απόλυτη συτοδυναμία κατασκευής. Από την βάση στήριξης του συλλέκτη έως και τη κατασκευή του θερμοδοχείου – μπόϊλερ, η κατασευή γίνεται με υψηλές προδιαγραφές και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας όπως προβλέπονται από τα πρότυπα ISO 9001/2000.

Η εγκατάσταση γίνεται από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και αποτελούν το μόνομο προσωπικό της εταιρίας μας. Για το λόγο αυτό η τελική τιμή προϊόντος – παροχής είναι στις πιο συμφέρουσες τμές της αγοράς. Τα προϊόντα της CELER INOX & CELER GLASS έχουν 10 χρόνια εγγύηση, και διαρκή τεχνική υποστήριξη από την εταιρία μας.

Τα ηλιακά συστήματα NEWLIFE αποτελούν την πιο ακριβή λύση της εταιρίας μας. Με μεγαλύτερο πάχος εξωτερικού περιβλήματος προτείνονται για επαγγελματικούς χώρους με πολλή μεγάλη κατανάλωση νερού.

03.
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Βεβιασμένης κυκλοφορίας

Τα ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας καλύπτουν μεγαλύτερες ανάγκες σε ποσότητες ζεστού νερού με γκάμα παροχής από 160 έως 1000 λίτρα.

Βεβιασμένη κυκλοφορία νερού

Τα ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας καλύπτουν μεγαλύτερες ανάγκες σε ποσότητες ζεστού νερού από τους οικιακούς ηλιακούς θερμοσίφωνες με γκάμα παροχής από 160-200 έως 1000 λίτρα. Για αυτό είναι λύση για ξενοδοχεία για αυξημένες ανάγκες ζεστού νερού.

Κάθε ηλιακός βεβιασμένης κυκλοφορίας γίνεται από την εταιρία μας με έμπειρους τεχνικούς και αποτελεί παράδειγμα

1Χ160 λιτρα

  • 1 BOILER δύο σερπατίνες
  • 2 συλλέκτες 1Χ1,5 επιλεκτικό
  • 1 βάση
  • 1 διαφορικό θερμοστάτη
  • 1 υδραυλικό κιτ
  • 1 δοχείο διαστολής δαπέδου 140 βαθμούς
  • 3 αισθητήρια που ελέγχουν συλλέκτες και boiler ώστε να παράγει ζεστό νερό
04.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Κεντρική θέρμανση καλοριφέρ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την εγκατάσταση και την επιδιόρθωση μονάδων θέρμανσης σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Συντήρηση – εγκατάσταση καλοριφέρ

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει τη μελέτη, την εγκατάσταση και την επιδιόρθωση μονάδων θέρμανσης.

Τοποθετούμε μονάδες φυσικού αερίου, πετρελαίου, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση σωληνώσεων καλοριφέρ, σωμάτων και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ώστε να υπάρξει άριστη λειτουργία του συνολικού έργου

Διορθώνουμε ή εκτιμούμε τρόπους διόρθωσης παιλαιού τύπου θερμαντικών σωμάτων,αναλαμβάνουμε service όλων των τύπων καυστήρων και τέλος για οποιαδήποτε απορία σας το συνεργείο μας έρχεται στον χώρο σας για σχετική μελέτη και για να σας δώσει πιθανές λύσεις.

05.
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Συντήρηση κλιματιστικών air condition

Συντηρούμε και επισκευάζουμε το κλιματιστικό σας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την άψογη λειτουργία του για πολλά χρόνια. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για τη διάγνωση βλαβών και τη δοκιμή των μηχανημάτων, έτσι ώστε να κερδίζετε χρόνο και χρήματα. Η συντήρηση των μηχανημάτων γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν:

Καθαρισμό των στοιχείων των εξωτερικών μονάδων με ειδικό πλυστικό μηχάνημα και χημικό υγρό.

Καθαρισμό των στοιχείων των εσωτερικών μονάδων με χημικό υγρό.

Καθαρισμό των αποχετεύσεων των συμπυκνωμάτων.

Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού Καθαρισμός της φτερωτής και του καλύμματος ανεμιστήρων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων.

Καθαρισμό των εδράνων ανεμιστήρων.

Σύσφιξη παροχικών καλωδίων στις συνδέσεις τους με τα μηχανήματα καθώς και των καλωδίων εντολών.

Ελεγχος προστατευτικών διακοπτών του συμπιεστή.

Ελεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας.

Καθαρισμός φίλτρων αέρα – περσίδων Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας.

Συμπλήρωμα με φρέον (εφόσον χρειαστεί).

Συμπλήρωση ειδικού δελτίου συντήρησης.

06.
ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

Εγκατάσταση πυρόσβεσης

Η εταιρεία μας CELER με εξειδικευμένα συνεργεία υδραυλικών εγκαταστάσεων, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κ.λ.π. , αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας καθώς και την συντήρηση αυτών και την διατήρηση της καλής λειτουργίας τους.

Το μηχανολογικό τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει την μελέτη και την επίβλεψη των εργασιών εγκατάστασης συστημάτων πυροπροστασίας.

07.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Οίκων & επαγγελματικών χώρων

Η εταιρία μας συνεργάζεται με τεχνικά γραφεία μηχανολόγων, και προσφέρουμε την μελέτη σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με την επίβλεψη συνεργάτη μηχανικού.

08.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

Εγκατάσταση - συντήρηση καυστήρων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό τη συντήρηση ή και την εγκατάσταση καυστήρων θέρμανσης πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η συντήρηση του συστήματος καυστήρα – λέβητα είναι μια διαδικασία απαραίτητη προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του συστήματός μας και ταυτόχρονα να πετύχουμε εξοικονόμηση καυσίμων έως και 50%, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο καυστήρας δουλεύει σε υψηλότερες θερμοκρασίες και έτσι αυξάνεται και η καύση πετρελαίου.

Εξοικονόμηση χρημάτων όμως προκύπτει και από το γεγονός ότι με τη σωστή συντήρηση εξασφαλίζουμε την αντοχή του καυστήρα στην πάροδο του χρόνου, κάτι το οποίο μας απαλλάσσει από έξοδα για έκτακτες βλάβες που ενδέχεται να εμφανίσει ένας κακοσυντηρημένος καυστήρας.